Det välsmakande kontoret

Lavazza Blue OCS ger ditt kontor en mer sofistikerad smak och dina kunderna får ett kaffe utöver det vanliga. Med vårt nya kapselsystem svänger du enkelt ihop en espresso, caffe latte, americano eller en kopp te. Vilket ger en helt annan inramning till kundmöten och konferenser än den vanliga koppen svart.

Kontakta mig
Fyll i ditt namn, telefonnummer och e-postadress så blir du kontaktad av någon av våra säljare inom kort.

Stäng

LB1000

Stilren maskin designad av Pininfarina

LB1000 är perfekt på platser med begränsat utrymme. Maskinen passar mindre kontor, mötesrum, butiker eller hotell som vill erbjuda sina gäster extra bekvämlighet i rummet. LB1000 är enkel att använda och utrustad med ångrör så att det går att skumma mjölk till latte, macchiato och cappuccino.

Jag vill veta mer - Kontakta mig

LB2300

Stabil drift och jämn kvalitet

LB2300 har högre kapacitet än LB1000 och passar mellanstora kontor, butiker med många besökare eller bageriet som vill sälja en god kopp kaffe. Ångröret är av typen panarello som ger ett perfekt, silkeslent mjölkskum. Maskinen som är designad av Pininfarina kräver minimalt med underhåll och har inställningsmöjligheter som garanterar stabil drift och jämn kvalitet.

Jag vill veta mer - Kontakta mig

LB2800

Kompakt och lättskött maskin

Professionell espressomaskin med en grupp. Ett kompakt format gör den väldigt lättplacerad. Lämpad för hotell, barer, bankett, större kontor.

Jag vill veta mer - Kontakta mig

Lavazza Nordic AB
Söder Mälarstrand 75, 9 tr
118 25 STOCKHOLM

För privatpersoner

Kolla in våra produkter på
www.lavazzamodomio.se

Den här webbplatsen använder cookies.